Jocul de noroc Baccarat Online

Pagina aceasta are un singur scop, acela de a-ți oferi ocazia să joci baccarat gratuit pentru prima dată în viața ta. Varianta pe care am ales-o pentru tine este cea dezvoltată de cei de la Play’n Go. Este ușor de parcurs, extrem de bine făcută și ideală pentru începători. Dacă vrei să vezi cum este cu adevărat jocul de baccarat, nu mai aștepta nicio secundă!

Dacă vrei să ai parte de acțiune ca la mesele de cazino din Las Vegas și vrei un joc simplu, dar cu multă carismă în stilul James Bond, atunci baccarat este jocul ideal pentru tine. Există trei posibile deznodăminte, câștigă Jucătorul, câștigă Bancherul sau se termină Egal. Dealerul este cel care face toată treaba, mai mult sau mai puțin, pentru că jucătorii pariază pe una dintre cele două mâini posibile ale jocului, sau pe egal.

Cum să joci baccarat online

Jucătorii de la masa de baccarat online, printre care te vei numi și tu, vor putea paria fie pe mâna Jucătorului, fie pe cea a Bancherului, fie pe un Egal. Cărțile de la doi la nouă au valorile de pe el, în timp ce decarii, valeții, damele și regii au valoarea zero. Un as are valoarea 1. Dealerul va decarta două cărți pentru fiecare mână, cu fața în sus, deci câte două pentru bancher și două pentru jucător. Mâna care ajunge cel mai aproape de valoarea 9 câștigă runda de joc. Dacă ai pariat pe mâna Jucătorului și aceasta are valoarea 9 sau mai mare decât cea a Bancherului, ai câștigat.

În acest caz, vei primi înapoi pariul tău dublat, pentru că rata de plată este de 1 la 1. Dacă pariezi pe Bancher și câștigi, vei primi 1:0,95 din pariu, pentru că vei fi taxat un comision din partea cazinoului. Când cărțile care pică în cele două mâni au valori nominale mai mari decât 9, va trebui să renunți la prima cifră a numărului format din două cifre. De exemplu, dacă o mână are nouar și șeptar, astfel că mâna are valoarea 16, vei renunța la 1 și vei avea o mână cu valoarea șase.

Stai sau ceri carte?

Iată care sunt câteva reguli de bază ale jocului, pentru momente în care trebuie să stai sau să ceri carte la baccarat. Dacă Jucătorul sau Bancherul au totaluri de 8 sau 9, atunci amândoi vor sta. Dacă jucătorul are 5 sau mai puțin în mână, atunci acesta va primi o a treia carte. În mod contrar, Jucătorul va sta. Dacă Jucătorul stă, Bancherul va cere dacă are un total de 5 sau mai puțin. Opțiunea a treia de pariere, pe Egal, va plăti 8 la 1. Există tabele cu plăți, pariuri și șanse la orice variantă de baccarat online, inclusiv la cea de pe această pagină.