Strategii pentru jocul de baccarat

Fiecare jucător de baccarat din lume se bazează pe mai multe lucruri atunci când vine vorba despre cum să parieze mai departe. În primul rând, jocul de baccarat este unul complet de șansă, astfel că mulți jucători îl joacă folosind ritualuri, crezuri, superstiții și mantre. Totodată, jocul este unul de pariuri, așa că unii jucători încearcă să își folosească banii cât mai bine, să câștige cât pot de mult sau, cel puțin, să nu plece de la masă fără niciun ban.

Dacă nu ești tipul de jucător superstițios și joci baccarat de plăcere, dar și pentru un mic profit, dacă nu te lași influențat de emoții și poți să respecți o stopare de pierderi, dar și un țel de câștiguri pus inițial, atunci poți oricând folosi una dintre cele șase strategii pentru baccarat de mai jos. Am scris totul despre aceste strategii, de la cum funcționează, la avantaje și dezavantaje, la riscuri și tot ce ai vrea să știi despre ele înainte de a le implementa.

Cele mai cunoscute strategii ale jocului de baccarat

Cele mai cunoscute strategii de baccarat sunt Martingale, Labouchere, D’Alembert, Fibonacci, 1-3-2-6 și Pariurile pe serii. Vei citi despre fiecare în detaliu făcând click pe butoanele de mai jos. Strategiile se pretează oricărui tip de jucător, începător sau avansat, fiind ușor de înțeles și de pus în aplicare. Nu ai nevoie decât de disciplină să le urmezi la literă și puțin noroc să prinzi mâini bune de joc și te vei putea bucura de ele la maxim.

Strategia Martingale

Cea mai veche și mai apreciată strategie de joc din lume, Martingale se bazează pe un principiu dedicat progresiei matematice negative. De fiecare dată când pierzi, îți dublezi pariul anterior. Dacă se întâmplă să câștigi, pariezi unitatea de pariere selectată la început. Ușor de implementat și de urmărit, Martingale este de departe preferatul majorității jucătorilor de baccarat, blackjack, ruletă sau zaruri.

Martingale →

Strategia Labouchere

Deși este mai tehnică și deci mai greu de însușit, strategia Labouchere te poate ajuta să îți valorifici mai bine banii din contul de pariere. Labouchere lucrează cu perechi de numere formate prin divizarea sumei totale pe care ești dispus să o pariezi. Câștigi, adaugi. Pierzi, scazi. Vei putea învăța totul despre strategia Labouchere cu un singur click pe butonul de mai jos. Ține minte: strategia nu schimbă șansele jocului, ci doar te disciplinează.

Labouchere →

Strategia D’Alembert

Considerat poate cel mai simplu sistem de pariere din lume, sistemul inventat de matematicianul francez d’Alembert este și în zilele noastre extrem de popular. Progresia negativă folosită se aseamănă cu cea de la Martingale, însă cu anumite diferențe notabile care fac din D’Alembert un sistem mai prietenos cu banii din contul tău de joc. Vei vedea că diferența dintre D’Alembert și Martingale este mai mare decât ar putea părea la început, fapt pentru care taberele de jucători fani ai uneia sau alteia dintre strategii își susțin cu vehemență metodele preferate de pariere.

D’Alembert →

Strategia Fibonacci

Celebrul șir matematic inventat de Fibonacci este la vedere peste tot prin lume. A fost făcut celebru de către Dan Brown, în celebrul roman “Codul lui Da Vinci”. Progresia de numere te ajută să îți menții o balanță clară la masa de joc, între bani și pariuri, dictându-ți exact când și cât trebuie să pariezi în funcție de progresul jocului. Nu te abate nicio secundă de la strategie, nu lăsa emoțiile să te copleșească și nu acționa la instinct. Fă doar ce spune strategia și vei fi fericit.

Fibonacci →

Strategia 1-3-2-6

Cauți o strategie ușor de folosit, compusă din doar patru pași? Iată o strategie ideală pentru tine. Sistemul 1-3-2-6 se bazează pe cele patru numere pe care le vezi. Îți va fi explicat exact ce și cum stă treaba cu aceste numere. Ideea este atât de simplă încât nu ai cum să te împotmolești implementând-o la masa de joc. Ia o foaie și un pix și ești pregătit de această strategie de joc.

1-3-2-6 →

Strategia pariurilor pe serii

Cele mai importante lucruri în cazul unui joc de cazino sunt disciplina și norocul. La capitolul noroc, jucătorii mari de baccarat sau blackjack din lumea întreagă se bazează pe câteva principii esențiale. Unul dintre acestea este principiul seriilor câștigătoare. Acesta spune că, dacă ai în față o serie de mâini câștigătoare pe Jucător, atunci e important să mergi cu acestea, nu împotriva lor. Strategia e logică, ușor de implementat și îți poate aduce câștiguri mari.

Pariuri pe serii →