Reguli și șanse la baccarat 2-la-1

Să joci baccarat nu este deloc greu. De fapt, este unul dintre cele mai ușor de înțeles jocuri de noroc din lume. Evident, există variante ale jocului mult mai complicate decât cea originală, însă acestea se pretează doar jucătorilor experimentați. Dacă vrei să joci un baccarat cât mai simplu, atunci varianta 2-la-1 este perfectă pentru tine.

Este aproape imposibil să nu găsești o variantă de baccarat cu reguli care chiar să ți se potrivească precum o mănușă. Sunt atât de multe încât efectiv există una pentru fiecare tip de jucător. De exemplu, există variante de baccarat pentru high-rollers, jucătorii care pot paria cu sute sau chiar mii de euro la o singură mână, cu pariuri complexe de margine și așa mai departe. În același timp, există variante ca cea 2-la-1, cu reguli simplificate, limite mici și beneficii grozave pentru jucători.

Regulile baccarat-ului 2-la-1

Baccarat-ul de forma 2-la-1 a apărut de foarte mult timp, însă dintr-un motiv sau altul a devenit foarte populară în cazinourile companiei Crown din Melbourne și Perth, Australia. Jocul este disponibil și pe internet, la diferite cazinouri online. Acest joc este indicat pentru jucătorii începători, care vor să parieze pe sume minime cât mai reduse, mult mai mici decât cele de la baccarat-ul normal. Așadar, dacă ești la început de drum în ale baccarat-ului, această variantă este ideală pentru tine.

Regulile jocului rămân în mare parte aceleași ca la baccarat-ul normal. Pui pariu pe Bancher sau Jucător, primesc fiecare două cărți, iar mâna care strânge cele mai multe puncte, maxim 9, câștigă. Dacă ai pus pariu pe Bancher și câștigă, vei câștiga și tu pariul, la fel și pe Jucător, existând însă o regulă specială pentru Egal. La baccarat-ul 2-la-1 însă, există și o serie de reguli ne-comune cu cele de la varianta de baccarat pe care o știm fiecare dintre noi.

Cea mai importantă regulă este aceea că la baccarat 2-la-1, nu există comision la pariurile câștigate pe mâna Bancherului. Astfel, indiferent de cât câștigi pariind pe Bancher, vei putea să păstrezi toți banii câștigați fără să lași 5 la sută comision casei. De asemenea, dacă se întâmplă să aduni 8 sau 9 puncte în total rezultat din trei cărți, vei fi plătit 2:1 în loc de 1:1 cum se întâmplă în mod normal, indiferent că ai câștigat pe mâna Jucătorului sau a Bancherului. La 2-la-1, Egalul este un pariu pierzător, care nu se joacă.

Șanse la baccarat 2-la-1

La pariurile pe Jucător, există o șansă de 0,37% ca acestea să fie câștigătoare. Rata de returnare este de 0,36%, astfel că avantajul casei este de 3,67 de procente dacă alegi să îți pui banii pe acest pariu. Plata este de 1:1, adică primești atât cât ai pariat de două ori dacă învingi casa. La pariurile pe Bancher, acestea au o șansă ceva mai mare de a ieși câștigătoare, de 0,39%, cu o probabilitate de returnare de 0,4 procente. Avantajul casei aici este de doar 2,19 procente, ceea ce face din acest pariu unul foarte avantajos mai ales că dacă iese câștigător, nu trebuie să plătești niciun fel de comision pentru cazino.