Pariază pe serii câștigătoare la baccarat

Există patru posiblități excelente pentru jucători la baccarat: serii câștigătoare, tipare repetitive, egaluri repetitive și egaluri consecutive. Aceste posibilități sunt cele care, dacă sunt valorificate, le aduc jucătorilor pricepuți cele mai mari câștiguri din carieră. Jucătorii bun nu fac pariuri, sau fac doar de dragul de a face, cu sume mici, până ce o astfel de șansă nu apare pe masa de joc. Aici vom analiza prima dintre aceste șanse ale jocului, anume seriile câștigătoare.

Să pretindem că Jucătorul a avut mâna câștigătoare dintre cele două la ultimele trei runde de pariere. Pe cine ai paria mai departe, pe Jucător sau pe Bancher? Dacă ai zis pe Bancher, ai făcut alegerea greșită! Pariază pe Jucător, pentru că Jucătorul are o serie de mâini câștigătoare. Jucătorul ar putea fi câștigător la următoarea mână sau chiar la următoarele 10 mâini. Bancherul poate să fie de asemenea câștigător la mâna viitoare, însă având în vedere situația dată, riscul să pariezi pe Bancher este mai mare. Niciodată nu pariezi împotriva unei serii câștigătoare. Mergi cu curentul, nu împotriva lui, aceasta este regula de aur a baccaratului.

Cum identifici un trend de serie câștigătoare

Uită-te mereu după tendințe și tipare legate de finalurile de mână și pariază în concordanță cu ele. Cele patru finaluri descrise mai sus sunt cele mai bune oportunități ale jocului. Dacă dintr-un motiv oarecare decizi să pariezi împotriva trendului, atunci nu paria împotriva lui, efectiv nu paria o mână sau două. E mult mai bine așa decât să îți pierzi banii.

Să pariezi împotriva seriilor câștigătoare este cea mai comună greșeală, și cea mai serioasă, pe care orice jucător de baccarat o poate comite. Recent un jucător se afla la o masă la care mâna pe Jucător a câștigat în 5 din primele 9 mâini jucate. Acesta le-a câștigat pe toate. Fiecare celălalt jucător de la masă a pariat împotriva Jucătorului cel puțin o dată în timpul seriei. Un jucător a făcut acest lucru de șapte ori la rândul.

După fiecare pierdere, și-a dublat pariul, cu speranța că la următoarea mână valoarea cărților din mâna Bancherului va fi cea mai mare. Mare greșeală! A plecat de la masă mai sărac decât a intrat după doar nouă mâini. Sună familiar? Ai auzit de situația asta până acum? Indiferent de ce ai crede, se întâmplă de mult mai multe ori decât ai crede inițial.

Seriile câștigătoare sunt oportunități de neratat, cele mai bune pe care le poate primi un jucător de baccarat. Chiar dacă unele par a anula orice regulă a probabilității, trebuie să pariezi mereu cu ele, nu împotriva lor. Banca poate câștiga și de 20 de ori la rândul, precum și Jucătorul la rândul său. Seriile câștigătoare de 6, până la 10 mâini consecutive sunt destul de normale. Să pariezi cu seria, nu contra ei te va plasa de partea bună a lucrurilor, astfel că nu vei rata șansa de câștig.

Va veni și vremea în care tendința sau tiparul ales nu se va materializa. Dar de asemenea vei întâlni situații în care, mai mult decât orice, atunci când trendul sau tiparul se repetă sau continuă, acesta este un avantaj uriaș pentru tine ca jucător. Poate că nu vei câștiga o mulțime de bani, dar niciodată nu vei pleca de la masă fără niciun dolar în buzunar. Ține minte că tendințele, ca și caii, sunt mai ușor de condus în direcția în care vor ei să meargă.

Cele mai frecvente tipare la baccarat

Există nenumărate teorii care descriu în detaliu seriile matematice și deviațiile lor la baccarat. Tot ce trebuie să știi este că baccarat este un joc pur de șansă, iar mâna de dinainte de cea jucată acum nu are nicio influență față de ceea ce se întâmplă în acel moment la masă. Chiar și așa, seriile descrise mai sus au loc de mai multe ori decât crezi. Totuși, nimeni nu îți poate garanta că vei câștiga dacă vei paria pe o serie câștigătoare.

Multe cazinouri online îi încurajează pe jucători să observe aceste tipare de câștig și să folosească strategii de pariere în conformitate cu ele. Cazinourile fac asta știind că baccarat este un joc imprevizibil, care se poate schimba de la o secundă la cealaltă. Iată care sunt cele mai frecvente patru tipare la baccarat (P=Player, Jucător, iar B=Banker, Bancher):

1) -P-P-P-B-T-P-P-P-P-P-B-B-P-P-P-P-B
2) -P-P-B-P-P-B-P-P-B-T-P-P-B-B-P-P-B-T-P-P-B
3) -B-P-B-P-B-P-B-P-B-P-B-B-P-P-B-B-P-P
4) -P-P-B-B-P-P-B-B-B-P-P-B-P-T-P-B-B-B-P-P