Strategia Martingale pentru Baccarat

După cum ar trebui să ști deja, baccaratul este un joc care oferă casei un avantaj nativ mic, astfel că vei avea parte de multă dezunire în joc. Poți câștiga ușor mii de dolari, însă poți să îi pierzi la fel de repede și de facil. Din acest motiv, jocul a cunoscut în ultimii ani o popularitate din ce în ce mai mare. Dacă ai o pasiune pentru baccarat, ceea ce este probabil adevărat din motiv ce citești acest articol, poate că te-ar interesa să aplici câteva dintre strategiile cele mai cunoscute pentru acest joc.

Chiar dacă aceste sisteme nu îți vor schimba șansa pe care o ai în fața casei, pentru că și așa vei avea parte de un mic dezavantaj, folosindu-le vei putea beneficia de anumite lucruri. De exemplu, poți limita pierderile posibile prin implementarea unei strategii de stopare. Vei avea de asemenea o sumă setată pe care să o câștigi și după care să pleci de la masa de joc. Totodată, te vei concentra doar pe regulile sistemului și le vei implementa întocmai, fără să iei în calcul emoțiile cauzate de cum se desfășoară jocul.

Cum funcționează sistemul Martingale

Martingale este probabil cel mai faimos sistem de pariere din toată lumea. A fost inventat cu mult timp în urmă, atunci când jocurile precum învârtirea monezii erau la mare căutare. Martingale spune că jucătorul ar trebui să își dubleze pariul de fiecare dată când pierde, în termeni generali. Marginale și-a format o popularitate uriașă de-a lungul timpului și pare a fi o strategie solidă și de încredere printre cei care o susțin.

Deci cum funcționează sistemul Martingale și cum îl aplici la masa de baccarat? Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a folosi sistemul. În primul rând, trebuie să te decizi asupra unității de pariere. O unitate reprezintă suma pe care o pariezi la prima mână de joc. Această sumă nu ar trebui să depășească 1% din suma totală pe care o ai în cont, așa că dacă ai 1.000 de dolari în cont, poți să setezi unitatea de pariere la 10 dolari. Gândește-te din start la suma pe care ți-o dorești să o câștigi la final de joc. Această sumă ar trebui să fie suficientă încât să te facă să pleci de la masă fără remușcări.

De asemenea, implementează o stopare de pierderi. Această stopare nu ar trebui să fie aceeași sumă cu cea pe care o ai în contul virtual de cazino. Pentru oamenii care au o problemă cu jocurile de noroc, acest lucru este comun din păcate. În schimb, pune o stopare de pierderi care să nu îți afecteze starea sau viața în general dacă o atingi. Dacă e 100 de dolari, 100 de dolari să fie, nu e nicio problemă dacă pierzi doar atât.

Gata, ești acum pregătit să începi să joci baccarat după sistemul Martingale. Ține minte că trebuie să pariezi mereu pe Jucător pentru că acest lucru înseamnă că oferi cazinoului un avantaj mai mic nativ și deci îți crești șansele de câștig. De asemenea, indiferent de situație, evită să pui pariuri pe Egal, sau orice alt pariu de margine față de cel pe Jucător sau Bancher. Aceste pariuri sunt destinate pariorilor, nu jucătorilor adevărați și, chiar dacă oferă plăți grozave, de multe ori vin la pachet cu șanse de izbândă groaznice.

Desfășurarea strategiei Martingale la baccarat

Atunci când te decizi să te așezi la masa de baccarat și să folosești sistemul Martingale, iată ce ai de făcut. Întâi de toate, pariază cei 10 dolari pe Jucător. Sistemul Martingale spune să dublezi pariurile când pierzi, așa că să spunem că ai pierdut și dublezi pariul, deci pui 20 de dolari pe masă. Din păcate, pierzi din nou.

Pariezi 40 de dolari și, cu multă emoție… pierzi iar! Pariezi în sfârșit 80 de dolari și “Bingo!”, ai câștigat. Vei primi astfel 80 de de dolari înapoi, deci ai profit de 10 dolari. Cam asta este pe scurt sistemul de față. Acum începi sistemul de la capăt, pariezi pe o unitate și dublezi la fiecare eșec. Dacă se întâmplă să câștigi din prima, pariezi din nou o unitate.

Avantajele sistemului Martingale

Marele avantaj al sistemului Martingale este că e unul extrem de ușor de jucat. Nu trebuie să ai doctorate în matematică pentru a putea folosi strategia la mesele de joc. Vei putea să îl joci cu ușurință și cam atât. Așa cum am spus și la început de articol, e foarte important că strategia te ajută să te concentrezi pe țelul final al jocului.

Nu vei fi foarte afectat de rezultatul unei mâini individuale și vei putea să te axezi mereu pe imaginea de ansamblu. Dacă nu ai o serie de pierderi oribilă, este extrem de greu să pierzi folosind Martingale. Gândind logic, va veni acel moment grozav în care vei câștiga, chiar și după o serie de mâini necâștigătoare. Tot ce trebuie să faci este să câștigi o mână și ești înapoi în cărți.

Dezavantajele sistemului Martingale

Cel mai comun și mai evident dezavantaj al Martingale constă în schimbările neprevăzute. Așa cum ești sfătuit să îți dublezi pariurile după fiecare pierdere, efectiv îți urmărești pierderile. Dacă prinzi o serie deloc norocoasă de asemenea pierderi, poți pierde și sute de dolari fără să mai poți face ceva în acest sens. Martingale are nevoie de un cont destul de generos pentru a fi folosită eficient. Vei avea parte de zile în care vei pierde multe mâini una după alta, moment în care Martingale te va sfătui să pariezi și mai mult. E foarte ușor astfel să rămâi rapid fără bani.

Câteodată nu vei putea paria suma cerută, pentru că ar însemna să depășești limitele mesei. Chiar dacă ai atunci destui bani, să folosești în continuare sistemul nu va mai fi o opțiune valabilă. Desigur, poți să încerci să găsești o masă cu limite mai mari, însă această opțiune nu este mereu disponibilă. Multe cazinouri își setează din start limitele maxime în așa fel încât folosirea sistemelor precum Martingale să fie grea sau imposibilă. De exemplu, mesele ar putea avea limite minime de 1 dolar și maxime de 100 de dolari. Din acest motiv, ai putea ajunge rapid la situația în care să nu mai poți să îți dublezi pariul pierdut din cauza limitei de masă.

Dacă începi să joci cu un pariu de 1 dolar, la o masă cu limite 1/100 de dolari, secvența de dinainte de a trebui să te oprești din cauza limitelor de masă arată așa: 1 – 2 – 4 – 8 – 16 – 32 – 64. Următorul pariu ar fi de 128 de dolari, însă nu poți paria decât pe 100 de dolari maxim. Această secvență îți permite deci doar 7 pierderi la rândul, înainte de a fi considerată inutilizabilă. Da, poate nu crezi, dar acest lucru se întâmplă mult mai des decât ar putea părea la început.

Problema sistemului Martingale

După ce strategia Martingale și-a dobândit popularitatea, înainte de era jocurilor moderne, mulți specialiști în ale matematicii au început să analizeze această progresie și au ajuns la o concluzie zdrobitoare. Aceea că sistemul este greșit și că nu va ajuta pe nimeni să câștige bani. Există o regulă care nu poate fi îndeplinită de niciun jucător, aceea că pentru ca jucătorul să poată într-adevăr să câștige jocul folosind Martingale, acesta ar trebui să dispună de o sumă infinită de bani. Dacă nu ai un cont bancar cu o sumă infinită de bani, Martingale s-ar putea să nu funcționeze așa cum visezi.

Desigur, poate că te-am speriat, însă această analiză a fost realizată prin rularea a milioane de teste. Înainte de a juca, trebuie să îți pui câteva întrebări esențiale. Sunt gata să joc pentru milioane de ore? Sunt gata să pun o avere infinită în joc? Sunt aici, la masa asta de baccarat, pentru a mă distra, sau pentru a câștiga bani?

Dacă joci pentru distracție, cu siguranță că poți beneficia de pe urma folosirii sistemului Martingale. Vei avea la îndemână o structură clară pentru pariurile pe care le vei face și o posibilitate mare de a face profit. Folosită în conjunctură cu o stopare de pierderi reală și implementată fără cusur, poți folosi Martingale cu scopul de a face bani frumoși de pe urma câtorva sesiuni de baccarat.

Concluzia despre strategia Martingale

De sute de ani, jucătorii de ruletă prima dată, după care cei de blackjack, baccarat și late jocuri de masă de cazino au folosit și folosesc cu succes metoda de pariere progresivă Martingale. Cu avantajele și dezavantajele sale, Martingale este unul dintre acele sisteme de pariere de care toată lumea a auzit. Este și normal să fie așa, pentru că sistemul este ușor de învățat, de folosit și de înțeles. Iar dacă ai puțin noroc, îți poate aduce un profit frumos.

Dacă nu te poți însă concentra pe suma pe care ți-ai propus să o câștigi, dacă nu respecți stoparea de pierdere impusă și dacă te abați cât de puțin de la strategie, Martingale este un mod extrem de facil de a-ți pierde banii din contul de cazino. Este o metodă neiertătoare și pentru cazurile în care ai o zi cu ghinion. Tot ce trebuie să se întâmple este să prinzi o serie de 7 sau mai multe pierderi consecutive și îți poți lua adio de la profit.

Nu uita că, la fel ca oricare altă strategie de pariere, și Martingale este doar o schemă numerică și nu îți ridică în niciun fel șansele de a bate cazinoul. Dacă pleci de la această premiză, mai bine nu ai folosi-o deloc. Dacă în schimb vrei să joci baccarat de distracție, organizat și să ai și o șansă mai bună de a face bani, atunci Martingale este strategia ideală pentru tine.