Strategia 1-3-2-6 pentru baccarat

Ai auzit vreodată de sistemul de pariere 1-3-2-6? Acest mod de pariere este o progresie pozitivă, despre care experții spun că este influențată de către sistemul sau tehnica Paroli. Schema este ușor de învățat, așa cum vei observa și din acest articol. Poți folosi acest sistem de pariere pentru aproape orice fel de joc, atât timp cât poți face pariuri pare, adică de genul roșu-negru, par-impar, Bancher-Jucător și tot așa.

Acest lucru înseamnă că poți folosi sistemul 1-3-2-6 la blackjack, acolo unde poți pune pariuri pare, la baccarat, acolo unde poți paria pe Jucător sau Bancher, pe ruletă, acolo unde de asemenea ai ocazia să pariezi pe pariuri pare, zaruri și așa mai departe. Există câteva excepții, desigur, însă în general sistemul funcționează fără probleme la variantele de baccarat, precum și la multe dintre variantele de baccarat sau ruletă speciale.

Cum funcționează strategia 1-3-2-6 pentru baccarat

Înainte de toate, să stabilim un lucru important. Vei citi de multe ori pe parcursul acestui material despre veridicitatea și posibilitatea de câștig folosind această strategie, 1-3-2-6. Este adevărat că, deși strategia te poate ajuta să faci profit și să pleci acasă cu bani în buzunar, în cele mai multe cazuri acest lucru nu se va întâmpla. Strategia, oricum s-ar numi ea, nu poate învinge avantajul nativ al casei, astfel că de fiecare dată cazinoul va intra în joc cu acest avantaj. Dacă accepți acest lucru și folosești strategia pentru divertisment, mai mult decât pentru orice altceva, atunci vei avea parte de un joc plăcut.

Sistemul 1-3-2-6 de pariere este destul de simplu de urmat, mai ales dacă ai experiență în folosirea oricărui alt sistem de pariere sau de numărat cărți. Iată cum funcționează. În primul rând, vei paria pe un pariu par, cum este roșu/negru la ruletă sau Jucător/Bancher la baccarat. Să zicem că pariul inițial este de 5 dolari. Dacă ai câștigat, vei avea acum 10 dolari. Următoarea fază este să faci un alt pariu de o unitate, deci tot de 5 dolari cât a fost pariul inițial, la banii care sunt deja pe masă, deci un pariu de 5 la 15 dolari.

Aici intervine acel număr 3 din sistem, pentru că efectiv înseamnă că pariezi de trei ori pariul tău. Dacă vei câștiga din nou, vei avea acum 30 de dolari. Următorul pas este un doi, ceea ce înseamnă că vei dori să lași două unități de pariere pe masă, deci 10 dolari, și să iei cei 20 de dolari câștigați înapoi. Să zicem că și acest pariu este câștigător, vei avea acum din nou 20 de dolari pe masă. Însă pentru ultimul pas al progresiei avem nevoie de 6 unități pe masă. Vom face deci un plus de 10 dolari pentru a avea pe masă 30 de dolari, 5 dolari unitatea de pariere înmulțit cu 6.

Dacă reușești să câștigi și această mână, vei avea 60 de dolari pe masă. Vei dori să retragi această sumă, iar după aceea vei reîncepe ciclul de pariere de la primul pas, adică parierea pe o unitate de pariu aleasă de tine. Cam asta este totul despre strategia 1-3-2-6. Dacă faci pariuri de 5 dolari, urmărești sistemul și ești destul de norocos încât să câștigi de 4 ori la rândul, vei face 70 de dolari. 60 dintre aceștia vor fi profit, pentru că ai pariat doar de două ori câte 5 dolari din banii tăi, la pașii 1 și 2 ai progresiei.

Acest lucru este important de ținut minte pentru că, indiferent de cât decizi să fie unitatea ta de pariere, va trebui să te asiguri că ai destui bani încât să o poți paria de două ori cel puțin. Cu alte cuvinte, nu îți dorești o unitate de pariere de 100 de dolari dacă ai doar 150 de dolari în contul tău de joc. Vei avea nevoie de 200 de dolari pentru a trece de pașii 1 și 2 și deci nu vei putea duce la bun sfârșit sistemul. Restul cheltuielilor vor rezulta din câștigurile pe care le faci de-a lungul implementării sistemului.

Ține de asemenea minte că, la un joc precum blackjack de exemplu, vei avea nevoie de bani pentru situațiile în care va trebui să ceri split sau double down pe mâna jucată. Recomandarea noastră este să ai destui bani pentru a face aceste pariuri și să tratezi orice câștiguri rezultate de pe urma lor ca bonusuri. Pune acei bani în plus deoparte și continuă cu sistemul de pariere ca și până la acel moment.

Ține de asemenea minte că, la un joc precum blackjack de exemplu, vei avea nevoie de bani pentru situațiile în care va trebui să ceri split sau double down pe mâna jucată. Recomandarea noastră este să ai destui bani pentru a face aceste pariuri și să tratezi orice câștiguri rezultate de pe urma lor ca bonusuri. Pune acei bani în plus deoparte și continuă cu sistemul de pariere ca și până la acel moment.

La ce rezultate te poți aștepta cu sistemul 1-3-2-6 de pariere

Este important de menționat aici că rezultatele pe care le poți obține folosind strategia 1-3-2-6 variază în funcție de jocul pe care îl alegi. Ne vom referi mai jos la baccarat, pentru că acesta este jocul aflat în prim-plan, pe care îl vom da și exemplu de variație grație comisionului pe care cazinourile îl impun, online și offline, la pariul câștigător pe Bancher. Ține minte asta înainte de a decide să pariezi pe Bancher sau pe Jucător. La baccarat, majoritatea jucătorilor pariază pe Jucător folosind strategia 1-3-2-6, întocmai din acest motiv.

Iată care sunt diferitele finaluri la care te poți aștepta dacă pariezi folosind sistemul 1-3-2-6 de pariere. La primul pas, dacă pierzi, va trebui să începi din nou. La pasul doi, dacă pierzi va trebui să începi din nou, iar dacă pierzi la pasul doi vei pierde două unități de pariere, deci 10 dolari din banii tăi, pentru că profitul făcut era de la pasul trecut. La pasul trei, dacă pierzi vei începe de la început. Dacă pierzi aici, vei avea deja două unități profit și vei putea începe de la pasul 2. La pasul 4, dacă pierzi, vei rămâne cu jumătate din bani.

Țelul tău minim ar trebui să fie să ajungi la pasul al treilea, după care, dacă se întâmplă să pierzi, vei pleca acasă cu ceva profit. Să mergi la pasul patru este în fapt o mișcare de genul “totul sau nimic”. Singura excepție la acest sistem este aceea că nu fiecare joc va duce la un profit egal dacă pierzi la punctul 4. Poți pierde bani la acest pas al progresiei dacă alegi să joci baccarat și să pariezi pe Bancher, din cauza comisionului perceput de cazinouri pentru acest pariu. Dacă faci asta și pierzi la pasul patru, vei pierde în jur de 1,66 de dolari din cauza acestui comision.

Funcționează sistemul 1-3-2-6?

Poți citi detalii și răspunsuri mult mai lungi la întrebarea aceasta pe site-urile făcute de experți, însă noi vom rezuma totul într-un singur paragraf. Sistemele de pariere nu funcționează așa cum te-ai aștepta, pentru că nu au nicio putere să schimbe modul în care se joacă un joc anume. Nu poți să schimbi regulile de plată, așa că nu poți schimba nici avantajul casei. Din acest motiv, joci cu un dezavantaj chiar și folosind o asemenea strategie. Poți folosi strategia cu succes și câștiga bani frumoși dacă știi să te limitezi, însă dacă vei juca pe perioade lungi de timp, vei pierde banii într-un final.

De ce să folosesc strategia 1-3-2-6?

Asta este ceva ce tu va trebui să decizi, dacă trebuie sau nu să îl folosești. Iată câteva motive pro folosirii sistemului: E ușor de învățat, pentru că este compus din patru pași simpli. Îl poți aplica atât la baccarat, cât și la alte jocuri de masă cum sunt ruletă, blackjack, zaruri și altele. Cazinourile nu au nimic împotriva faptului că îl folosești, mai ales cele online, pentru că pe termen lung tot acestea ies pe profit. Dacă ai șansa să câștigi două mâini la rândul, vei pleca oricum cu banii pariați acasă.

Riscul pe care îl pui în joc cu această strategie este mic. Nu trebuie să riști decât două unități de pariere cu sistemul 1-3-2-6. Într-un cazino normal, asta înseamnă că poți juca 5-10 dolari în funcție de limita minimă a mesei la care joci. Poți risca până și 2 dolari sau mai puțin în cazul unor cazinouri online cu limite de pariere mici, unde limitele sunt și de un dolar american. În sfârșit, dacă îți face plăcere să folosești acest sistem, atunci efectiv nu ai niciun motiv să nu îți încerci norocul și să implementezi strategia 1-3-2-6 data viitoare când joci baccarat.

Concluzie

Acesta este sistemul de pariere 1-3-2-6. Este ușor de implementat și de învățat, îți poate aduce un profit frumușel la final de joc dacă ești norocos să prinzi patru mâini câștigătoare la rând și are și alte avantaje despre care ai putut citi mai sus. Dacă vrei să folosești acest sistem, este important să îți amintești că îl folosești pentru amuzament și cel mult pentru o scurtă perioadă de timp. Nu trebuie să te lași păcălit de oamenii care vor să îți vândă aceste sisteme care teoretic ar bate casa. Asemenea strategii nu există. Dacă ții minte aceste lucruri, atunci da, te poți distra bine folosind strategia 1-3-2-6, precum și oricare altă strategie existentă pentru baccarat și alte jocuri de masă de cazino.